Щоб розкрити потенціал кавового зерна — потрібні знання, талант обсмажчика і якісне обладнання. Обсмаження кави не дарма називають твором мистецтва. Перш ніж налагодити виробництво, потрібно немало часу, сил і старань, величезних фінансових вкладень.
Ідейним натхненником проєкту і провідним обсмажчиком став Єгор Полянський, Чемпіон України з Кап-Тестінгу-2012. А також кваліфіковані фахівці - Ігор Ворник і Тетяна Жук, які навчалися мистецтву обсмажування в Інституті Кави в Іспанії (Instituto Español de Cafe). Це один з кращих освітніх центрів, сертифікований SCAE. На основі отриманих знань та навичок був обраний оптимально відповідний параметрам обсмаження ростер Ghibli R-15 від Сoffee Tech Еngineering (Ізраїль).
Читати далі...