БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні від 900 грн
  • 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

Дріп кофе illusion Colombia La Luisa Peach Honey

  • Дріп кофе illusion Colombia La Luisa Peach Honey (55 г)
Смак стиглий персик, червоний нектарин, папайя, мангостан
Баланс смаку приємна кислотність жовтих фруктів з довгою солодкістю персика та нектарина з мінімальною гірчинкою
Склад кави 100% арабіка
Сорт зерна Колумбія
Висота зростання 1600 - 1800 м
Регіон зростання Ciudad Bolivar, Antioquia
Обробка зерна Honey + аеробна та анаеробна ферментація
Обсмаження фільтр
Спосіб приготування Оберіть високий посуд для того, щоб дріп-пакет не торкався готового напою. Відкрийте дріп-пакет за лінією відриву, зафіксуйте його за краї чашки. Залийте воду у дріп-пакет до верху (1/3 загального об'єму води) та дайте повністю стекти. Повторіть ще 2 рази. Та насолоджуйтесь смачною кавою.
Упаковка упаковка із зіп застібкою
Вага нетто 11 г
Країна виробник Україна

Кава дріп Colombia La Luisa Peach Honey – неперевершена гра смаку та аромату. У ній відчувається ніжний стиглий персик, червоний нектарин, та легкі нотки папайї та мангостану. Ця 100% арабіка — справжній витвір мистецтва для поціновувачів незвичної кави.


Ферма розташована між 1600 і 1800 м над рівнем моря, Finca La Luisa спеціалізується на виробництві та обробці високоякісної кави, що має унікальні смакові та ароматичні характеристики. У 2019 році власник Хуан Пабло Велес розпочав проект з проведення вуглекислотної мацерації в резервуарах з нержавіючої сталі.


З цього досвіду близько 2 років тому вони розробили метод ферментації кави з органічною м’якоттю та ягідно-фруктовим соком. Це дозволило фермі створити чіткі та послідовні профілі. А також розширити пропозиції смаків. Ці процеси називають плодово-медовими. Завдяки тривалому процесу бродіння ви відчуєте в чашці дуже складні смаки та аромати.


Процес обробки


Кавові вишні, вирощені на великій висоті на острові Фінка-Ла-Луїза, поміщають у сталевий резервуар під тиском, де створюється середовище яке позбавлено кисню. Після ягоди проходять п’ятиденний період бродіння.


Потім ферментовану вишню очищають від м’якоті та знову вводять у процес бродіння, цього разу змішуючи з персиковою м’якоттю та натуральним персиковим соком. Ферментація триває 72 години.  На останньому етапі каву відправляють на повільну досушку в спеціальних сушильних шафах. Протягом 5 днів кавові зерна доходять до необхідного рівня вологості.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре
  • Виробник: Illusion
  • Артикул: 31217
  • 55.00грн