БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні від 900 грн
  • 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

Дріп бокс illusion Costa-Rica Cordillero Del Fuego (55г)

  • Дріп-бокс illusion Costa-Rica Cordillero Del Fuego (55г)
Смак кориця, апельсин, кокос, бісквіт
Баланс смаку тіло середньої щільності, висока солодкість та низька кислотність
Склад кави 100% арабіка
Сорт зерна Коста-Ріка
Висота зростання 1600 - 1750 м
Регіон зростання Piedades Sur, San Ramon canton, Alajuela province
Обробка зерна анаеробна ферментація
Обсмаження фільтр
Упаковка дріп-бокс
Вага нетто 55 г
Країна виробник Україна

Кава у зернах Illusione Costa Rica Cordillera de Fuego – експериментальний сорт класу specialty. Завдяки старанням засновника ферми ми можемо насолоджуватися кавою з таким багатим смаковим профілем.


Ферма «Кордильєра де Фуего» була заснована у 1984 році біля м. П’єдадес Сур, що у кантоні Сан-Рамон, провінції Алахуела. Засновник ферми Луїс Едуардо Кампос постійно шукає нові та інноваційні шляхи, щоб покращити виробництво кави. Десять років тому він мріяв зробити анаеробну ферментацію з метою вилучення природного аромату кави через контрольовані процеси ферментації. Після 6 років досліджень та випробувань йому це вдалося. Унікальні аромати цього мікролоту, які з’явилися завдяки його обробці, здивують вас яскравістю смаку.


Процес обробки


Процес обробки кави починається з ручного збору дуже зрілих кавових вишень, які мають ступінь Брікса біля 26 (вимірювання вмісту цукру). Вишні з високим вмістом цукру дозволяють досить довго підтримувати анаеробну ферментацію. Кавові вишні очищаються і в мусіляжі поміщаються в цистерни з нержавіючої сталі, запобігаючи потраплянню кисню у середину, де й проходить анаеробний процес бродіння. Процес ферментації розвивається в унікальній серії кислот, таких як молочна та яблучна, які утворюють дуже складний та довершений аромат. Після процесу ферментації, кава висушується на сонці.


Дон Луїс також прогресивний у своїй фермерській практиці. У 2017 році він приєднався до NAMA (національно відповідних заходів щодо пом’якшення наслідків виробництва), мета програми — різко скоротити викиди парникових газів в межах кавового сектору. В рамках програми NAMA, Кордильєра де Фуего здійснила кілька невеликих проєктів для зменшення споживання води. Найбільшим проєктом була установка сонячних панелей, які постачають 100% енергії головного офісу і 50% енергії станції обробки.


Рецепт приготування:


1. Оберіть високий посуд для того, щоб дріп-пакет не торкався готового напою. Відкрийте дріп-пакет за лінією відриву, зафіксуйте його за краї чашки.


2. Залийте воду у дріп-пакет до верху ( 1/3 загального об'єму води) та дайте повністю стекти. Повторіть ще 2 рази.


3. Насолоджуйтесь смачною кавою.


Параметри для ідеального приготування:


Температура води: 95-98°С


Об'єм води: 150-180мл

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре
  • Виробник: Illusion
  • Артикул: 31204
  • 275.00грн