БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні від 900 грн
  • 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

Кава в зернах illusion Honduras Romero San Isidro 1кг

  • Кава в зернах illusion Honduras Romero San Isidro 1кг
Смак пряний ром, червоний апельсин, нектарин, виноград
Баланс смаку тіло середньої щільності з приємною кислотністю цитруса, глибоким солодким тілом та стриманою гіркотою
Склад кави 100% арабіка
Сорт зерна Гондурас
Висота зростання 1200 - 1240 м
Обробка зерна Anaerobic 72 hours
Обсмаження еспресо
Упаковка упаковка із зип застібкою
Вага нетто 1 кг
Країна виробник Україна

Ферма San Isidro знаходиться у громаді Celaque, муніципалітет Corquín, що входить до складу Національного парку Celaque в регіоні Copán. Це територія з помірним кліматом, багатими ґрунтами та режимом опадів, що ідеально підходить для вирощування якісної арабіки. Зерно з цього регіону відзначається особливим географічним позначенням (GI) Honduran Western Coffees (HWC).

 

Власник San Isidro #3 Франсіс Ромеро — кавовий продюсер в третьому поколінні. На фермі площею 5,50 га, він культивує Catuaí Rojo, Lempira, Parainema та IHCAFE90. Окрім того, Френсіс здобув ступінь з бізнес-інженерінгу і зараз працює в ODECO, установі, яка займається розвитком громад у західній частині Гондурасу.

 

San Isidro  є одним із понад 200 виробничих партнерів кооперативу Aruco, який був заснований у 2006 році 14 фермерами з Коркіна. У 2013 році Aruco розпочала програму мікро-лотів, спрямовану на виробництво високоякісних сортів кави. Завдяки асоціації Хав’єр отримав доступ до кращих ринків для продажу своєї кави.

 

Компанія Aruco надає усім членам кооперативу технічну допомогу, фінансування та відповідає за маркетинг зеленого зерна на міжнародному рівні. Такий підхід забезпечує високу продуктивність праці та екологічну стійкість у виробництві, а також сприяє всебічному розвитку сімей у регіоні. Крім того, Aruco підтримують місцеві освітні, суспільні проєкти та центри охорони здоров’я.

 

Процес обробки

 

Вся кава ретельно збирається вручну перед доставкою в центр збору. Потім ягоди розміщують в ємності, з яких повністю відкачують повітря. Процес ферментації в анаеробному середовищі триває 72 год.

 

Після цього каву підсушують до тих пір, поки шкірка ягід не набуде вираженого темного кольору, а зерно повністю не відокремиться від висохлої м’якоті. Це можна визначити за характерним постукуванням зерна в середині висохлої оболонки. Сушка триває до тих пір, поки вологість зерна не досягне 12%. Далі ягоди збирають в мішки та зберігають так кілька місяців.

 

На останньому етапі кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре
  • Виробник: Illusion
  • Артикул: 0016001140
  • 1 650.00грн