• 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

Кава в зернах illusion Colombia La Luisa Strawberry 200г

  • Кава в зернах illusion Colombia La Luisa Strawberry 200г
Смак солодка полуниця, дика суниця, канабіс, ягідні цукерки
Баланс смаку яскрава кислотність суниці, довга та глибока солодкість полуниці, мінімальна гіркота
Склад кави 100% арабіка
Сорт зерна Колумбія
Висота зростання 1600 - 1800 м
Регіон зростання Ciudad Bolivar, Antioquia
Обробка зерна Honey + аеробна та анаеробна ферментація
Обсмаження фільтр
Упаковка упаковка із зіп застібкою
Вага нетто 200 г
Країна виробник Україна

Ферма розташована між 1600 і 1800 м над рівнем моря, Finca La Luisa спеціалізується на виробництві та обробці високоякісної кави, що має унікальні смакові та ароматичні характеристики. У 2019 році власник Хуан Пабло Велес розпочав проєкт з проведення вуглекислотної мацерації в резервуарах з нержавіючої сталі.


З цього досвіду близько 2 років тому вони розробили метод ферментації кави з органічною м’якоттю та ягідно-фруктовим соком. Це дозволило фермі створити чіткі та послідовні профілі. А також розширити пропозиції смаків. Ці процеси називають плодово-медовими. Завдяки тривалому процесу бродіння ви відчуєте в чашці дуже складні смаки та аромати.


Процес обробки


Кавові вишні, вирощені на великій висоті на острові Фінка-Ла-Луїза, поміщають у сталевий резервуар під тиском, де створюється середовище, яке позбавлено кисню. Після ягоди проходять п’ятиденний період бродіння.


Потім ферментовану вишню очищають від м’якоті та знову вводять у процес бродіння, цього разу змішуючи з полуничною м’якоттю та натуральним полуничним соком. Ферментація триває 72 години.  На останньому етапі каву відправляють на повільну досушку в спеціальних сушильних шафах. Протягом 5 днів кавові зерна доходять до необхідного рівня вологості.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст!
    Погано           Добре
  • Виробник: Illusion
  • Артикул: 0016001305
  • 535.00грн