БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні від 900 грн
  • 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

Три способи, як зберегти спокій та бадьорість під час карантину

Звичний ритм життя останнім часом сильно змінився. Новини, які ми отримуємо зі ЗМІ та соцмереж, аж ніяк не сприяють збереженню спокою. Піддаватися панічним настроям - теж не варіант. Саме час використати три простих способи, які допоможуть зберегти спокій та бадьорість в нових умовах.

Створіть ранкові ритуали


Карантин створює оманливе враження, що у вас дуже багато вільного часу. Це не так. Справи по дому, віддалена робота або отримання нових професійних навичок, якщо ви зараз у вимушеній відпустці, залишаються важливими щоденними завданнями. Щоб не провалятися до обіду під ковдрою, вам варто створити ранкові ритуали, які допоможуть підбадьоритися перед початком дня.

  • Прокидайтеся в один і той же час;
  • Коротка зарядка, щоб допомогти тілу включитися;
  • Обов'язкове провітрювання кімнати;
  • Сформуйте план справ на день за чашкою улюбленого чаю або кави

Додайте різноманітності своїм сенсорним відчуттям


У звичайний час наші органи чуття сприймають безліч різних сигналів: звуків, запахів, кольорів. На карантині нам не вистачає різноманітності цих відчуттів. Вирішити проблему можна досить простим способом. Заваріть нові для вас сорти чаю! Дозвольте собі 15 хвилин ні про що не думати. Сконцентруйтеся на ароматі напою, повільно вдихніть його на повні груди. Відчуйте тепло чашки долонями. Зробіть перший ковток.

Спробуйте дует м'яти й ожини в Basilur Stress Release , поспостерігайте за розкриттям нот ромашки, апельсину, лимону і чебрецю в Basilur Take a Break , насолодіться кремовою фантазією з акордами папаї, суниці і амаранту в зеленому чаї Basilur Bouquet. Всього 15 хвилин концентруйтеся тільки на свої відчуття, знайомтеся з ними, смакуйте з пристрастю гурмана.

Влаштуйте чаювання з друзями по відеозв'язку


Відчули, що втомилися бути наодинці зі своїми думками та скучили по живому спілкуванню? Використовуйте додатки для відеозв'язку, щоб організувати зустріч з друзями! Наприклад, влаштуйте чаювання. Це буде не тільки душевний, але і корисний для вашого здоров'я спосіб проведення часу! Адже чай містить речовини, які володіють імуноукріпляючими властивостями, а трав'яні збори з м'ятою, чебрецем та ромашкою допомагають заспокоїтися і позбавитися від почуття стресу.

Як бачите, зберегти стан спокою і бадьорості допоможуть досить прості способи. І ще один маленький лайфхак: відчуваєте, що новини викликають тривогу? Відкладіть телефон і випийте чашку ароматного чаю!