БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні від 900 грн
  • 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

ТМ Basilur - експортний бренд року 2021

Як зрозуміти, наскільки якісний чай, якщо ви не пов'язані із чайною індустрією? Просто подивіться на кількість нагород та можливі знаки на упаковці.

Наприклад, чаї ТМ Basilur з гордістю носять знак Золотого лева. Це характерний знак, який розміщується на упаковці чаю, виготовленого та упакованого виключно на Цейлоні та відповідає високим стандартам чайного виробництва цієї країни. Цим символом відзначають не просто смачний напій, а чай із найвищими характеристиками смаку та аромату, з унікальним підходом до збирання, виробництва та зберігання чаю.

Цього року ТМ Basilur здобула, ймовірно, найпрестижнішу маркетингову нагороду у Шрі-Ланці. Її вручав Шрі-Ланкійський інститут маркетингу (SLIM), що саме собою показує високий рівень! За 51 рік існування ми не вперше беремо участь у настільки масштабному для Шрі-Ланці заході, але вперше у нас було цілих 81 конкурент. Це найбільша кількість зареєстрованих компаній.



Після дуже жорсткої боротьби ми здобули одну з найпрестижніших та найскладніших нагород у “основній категорії” – ЕКСПОРТНИЙ БРЕНД РОКУ «ЗОЛОТО» для бренду BASILUR!

SLIM Brand Excellence Awards – престижна нагорода національного рівня в Шрі-Ланці. Ця нагорода присуджується тим компаніям, які працюють в ім'я покращення свого бренду та товару, які не зупиняються на шляху до вершин.

"FUTURE READY" - саме так звучить девіз 2022 Sri Lanka Institute of Marketing (SLIM). І ми повністю згодні з ним! Майбутнє вже тут, разом із вами та нами, ми готові до нього, а воно готове до нас.

Ми були здивовані тим, що крім Basilur жоден чайний бренд зі Шрі-Ланки не зміг пройти навіть у другий тур суддівства. Ми єдині, хто отримав цього року Золоту нагороду SLIM!

Нам приємно говорити про це, адже ми всі разом пройшли важкий час пандемії та закриття бізнесів, самоізоляції та загальної паніки. Ми пройшли та вистояли в цій боротьбі, щоб і надалі радувати наших клієнтів найкращим цейлонським чаєм!

                                                        

Схожі статті

Найкращий смак у кращого чаю! Чай ТМ Basilur отримав нагороду на GREАT TASTE awards 2021

Найкращий смак у кращого чаю! Чай ТМ Basilur отримав нагороду на GREАT TASTE awards 2021

Що може бути престижнішим, коли твій продукт високо оцінюють 355 незалежних суддів? Особливо якщо у конкурсі беруть участь 14 113 товарів. Масштаб такого заходу зачаровує.

GREАT TASTE awards - щорічна премія у сфері продуктів харчування та напоїв. З 1994 року незалежні судді оцінюють винятково смак представлених товарів.

Рекомендовані

Чай зелений Basilur Східна колекція Білий місяць 100г

Чай зелений Basilur Східна колекція Білий місяць 100г

Загадковість та неперевершений смак… саме так можна охарактеризувати цей чай. Недарма його назвали н..

310.00грн

Чай зелений Basilur Подарунок Зелений 100г

Чай зелений Basilur Подарунок Зелений 100г

Зелений подарунок ТМ Basilur - це повноцінний подарунок на будь-яке свято.Яскраве та одночасно ніжне..

310.00грн

Чай чорний Basilur Чайний острів Високогірний 100г

Чай чорний Basilur Чайний острів Високогірний 100г

Високогірний острів ТМ Basilur - це суміш чорного високогірного і середньо-гірського цейлонського ча..

365.00грн

Подарунковий набір Basilur Срібні тіпси та тіпсовий чай 100г

Подарунковий набір Basilur Срібні тіпси та тіпсовий чай 100г

ТМ Basilur пропонує спеціальний чай для справжніх гурманів. Подарунковий набір, який підкорить серце..

1 000.00грн