БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні від 900 грн
  • 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

Найкращий смак у кращого чаю! Чай ТМ Basilur отримав нагороду на GREАT TASTE awards 2021

Що може бути престижнішим, коли твій продукт високо оцінюють 355 незалежних суддів? Особливо якщо у конкурсі беруть участь 14 113 товарів. Масштаб такого заходу зачаровує.

GREАT TASTE awards - щорічна премія у сфері харчових продуктів та напоїв. З 1994 року незалежні судді оцінюють винятково смак представлених товарів.


Чим GREАT TASTE awards відрізняється від решти конкурсів?
Це одна з найперших премій у світі смаків та ароматів, тому є найбільш поважною серед популярних торгових марок та виробників-початківців.

Кожен товар, який бере участь у цій престижній премії, оцінюється виключно за смаковими параметрами. Цьому сприяє сліпа оцінка, коли судді не бачать назви торгової марки продукту.

Невелика підказка: тепер вибрати та купити чорний чай серед нашого асортименту буде ще простіше, адже один з них є власником 1 зірки GREАT TASTE awards 2021.


Головні завдання GREАT TASTE awards:

  • Допомогти компаніям покращити смак своїх товарів або тримати їх на заданій високій планці, а також представити світові нових виробників якісних харчових продуктів та напоїв.
  • Відкрити покупцям світ смачної їжі та напоїв, показати нові торгові марки та розширити горизонти смаків та поєднань.

Ми раді повідомити вам, що на щорічній премії GREАT TASTE awards 2021 Чай чорний Basilur Ува пакетований з колекції “Лист Цейлону завоював 3 рази по 1 зірці та увійшов у 30% товарів з фантастичним смаком на думку суддів.




Чому саме пакетований чорний чай Basilur Лист Цейлона Ува?
Все просто – це класика смаку та аромату. Чай, до якого ми звикли, з яким ми уявляємо довгі посиденьки біля каміна з друзями та близькими. Але не лише приємні асоціації допомогли йому перемогти.

Чорний пакетований чай Ува припаде до смаку любителям легкої терпкості у напої. Коли робиш перший ковток, виникає відчуття, що ви вже 1000 разів пили саме такий чай, але це лише початок.

Адже неможливо правильно оцінити якісний чорний чай без аромату. Саме він дає розуміння, що цей напій надовго оселиться на вашій чайній полиці. Особливість чаю Ува у легкому квітковому ароматові.

Уявіть, мідно-коричневий напій із приємною терпкістю та квітковими нотами в ароматі. Мабуть, саме це завоювало увагу суддів GREАТ TASTE awards 2021. І ми з ними повністю згодні: цей чай гідний нагороди та вашої уваги.

Але ТМ Basilur не вперше бере участь у цій престижній премії.


У 2020 році цілих 4 позиції з нашого асортименту отримали 1 зірку на GREАT TASTE awards 2021:

Кожен із переможців цього та минулого року варті вашої уваги. Насолоджуйтесь дивним смаком та ароматом чаїв ТМ Basilur!

Схожі статті

ТМ «Basilur» - чай, який надихає

ТМ «Basilur» - чай, який надихає

Що для Вас чай? Засіб, щоб прокинутися або навпаки розслабитися і зануритися у свої думки? У житті кожної людини цей напій займає не останнє місце. Зараз на ринку України представлена величезна кількість торгових марок, що пропонують чайні моносорти та купажі на різний смак і гаманець. Параметрів, за якими ми обираємо улюблений напій, багато та у кожного вони свої.


А в чому ж особливість ТМ «Basilur»? Цікаво? Тоді читайте статтю і дізнавайтесь цікаві факти!

Колекція лист Цейлону: огляд

Колекція лист Цейлону: огляд

Якщо Ви хочете купити якісний чорний чай й не прогадати з вибором, то неодмінно потрібно зупинитися на цейлонському листовому чаї!

15 грудня – Міжнародний день чаю

15 грудня – Міжнародний день чаю

У це непросто повірити, але саме свято “Міжнародний день чаю” з'явилося лише 17 років тому. При цьому цей чудовий напій радує людство вже понад 4000 років.

Ви не побачите тих, хто вшановує листовий чай на вулицях вашого міста, президент не привітає з цим знаменним днем усіх шанувальників напою. Але ми можемо разом відсвяткувати його чашкою улюбленого чаю вдома у компанії рідних. Згодні?

ТМ Basilur - експортний бренд року 2021

ТМ Basilur - експортний бренд року 2021

SLIM Brand Excellence Awards – престижна нагорода національного рівня в Шрі-Ланці. Ця нагорода присуджується тим компаніям, які працюють в ім'я покращення свого бренду та товару, які не зупиняються на шляху до вершин.

Рекомендовані

Чай чорний Basilur Лист Цейлону Ува пакетований 25х2г

Чай чорний Basilur Лист Цейлону Ува пакетований 25х2г

Ува - це класика чайних традицій! Цей чай підходить для чаювання протягом всього дня. Саме до такого..

76.00грн

Чай чорний Basilur Лист Цейлону Ува пакетований 100х2г

Чай чорний Basilur Лист Цейлону Ува пакетований 100х2г

Ува - це класика чайних традицій! Цей чай підходить для чаювання протягом всього дня. Саме до такого..

299.00грн