Кава в зернах illusion India Little Flower 200г
Смак | горіхи, ірис, какао, спеції |
Баланс смаку | має легку кислотність, з приємною гіркотою |
Сорт зерна | Індія |
Висота зростання | 1200м |
Регіон зростання | Карнатака |
Обробка зерна | мита |
Обсмаження | еспресо |
Упаковка | упаковка з зіп застібкою |
Вага нетто | 200г |
Країна виробник | Україна |
Ця індійська арабіка вирощується на найстарішій плантації в Індії, на висоті 1500 м на схилах південноіндійського гірського масиву Бабабудангірі. Лот складається головним чином з різновиду Selection 795, який було виведено у 1946 р., та який відзначається високою якістю та смаком.
Плантація «Ramgiri Estate» займає 165 га та оточена 12 джерелами прісної води, що містять мінерали. Назва лоту «Little Flower» (Маленька Квітка) символізує дику квітку Курінджі, яка розквітає лише раз на кожні дванадцять років. На плантації кавові вишні збирають вручну наприкінці врожаю, щоб у них було достатньо часу для дозрівання та розвитку. На території плантації шанобливо ставляться до навколишнього середовища, а також тварин, які мешкають там, тому ферма відзначається розмаїттям флори та фауни.
Процес обробки:
Мита обробка є однією з найпоширеніших у всьому світі. Після збирання врожаю ягоди потрапляють на депульпацію (видалення м'якоті), далі ягоди ферментуються, промиваються від клейковини та вирушають на сушіння.
Пачмент, що надходить на сушку, має вологість 65%, а на виході вологість повинна знизитися до 11%. Мита кава в залежності від погодних умов висихає від одного до трьох тижнів.