БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні від 900 грн
  • 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

Кава Illusione. Історія бренду.

Ідея виникнення бренду Illusione


Щоб розкрити потенціал кавового зерна - потрібні знання, талант обсмажчика і якісне обладнання. Обсмаження кави не дарма називають твором мистецтва. Перш ніж налагодити виробництво, потрібно немало часу, сил і старань, величезних фінансових вкладень.

Ідейним натхненником проєкту і провідним обсмажчиком став Єгор Полянський, Чемпіон України з Кап-Тестінгу-2012. А також кваліфіковані фахівці - Ігор Ворник і Тетяна Жук, які навчалися мистецтву обсмажування в Інституті Кави в Іспанії (Instituto Español de Cafe). Це один з кращих освітніх центрів, сертифікований SCAE. На основі отриманих знань та навичок був обраний оптимально відповідний параметрам обсмаження ростер Ghibli R-15 від Сoffee Tech Еngineering (Ізраїль).



До 2014 р. проєкт illusion Coffee Roaster працював в тестовому режимі. Влітку 2014 р. в магазини «Basilur Coffee & Tea» надходить перша партія кави в зернах свіжого обсмажування під ТМ illusione з 4 найменувань! Отримуючи хороші відгуки та прислухаючись до побажань покупців, компанія продовжує стрімко розвиватися і покращувати якість продукту.

Зараз каву в зернах ТМ illusione можна купити, не тільки в чайно-кавових бутиках Basilur Coffee & Tea, але і в багатьох сучасних закладах преміумкласу, що ще раз підтверджує якість продукту. Українські кав'ярні First Point, Come And Stay, Розумна кава, Object Coffee та ін. стали постійними замовниками кави цього бренду.


Про каву illusione


Щоб створити бренд і розробити логотип для проєкт, були залучені кращі маркетологи й дизайнерські бюро. В кінцевому підсумку вибір був зроблений на користь назви illusione, що в перекладі означає «ілюзія» - щось повітряне, мрія.

Зелене зерно, саме по собі, не має особливого аромату і смакових якостей. Тільки завдяки професіоналізму обсмажчика, випиваючи чашку кави, ми занурюємося в ілюзію смаків і ароматів, які викликають приємні спогади про улюблений молочний шоколад або соковиту полуницю з дачної грядки. Так, і виник слоган бренду - "Мистецтво пробуджувати!"


Підбір сортів, мікролоти


Кавова лінійка свіжообсмаженої кави Illusionе включає в себе як легендарні моносорти з кращих кавових плантацій світу, так і авторські бленди, складені професійним капером Полянським Єгором.

Ростер Ілюзіон обсмажує каву найвищої якості, тільки класу Specialty і преміум. На кожному етапі виробництва ретельно контролюється якість кави, починаючи з вибору зеленого зерна, закінчуючи фасуванням і упаковкою обсмаженого продукту.



Кава - це сезонний продукт. Закупівля зерна відбувається після закінчення сезону збору врожаю. Ростер співпрацює з кращими трейдерами зеленої кави, і робить акцент на мікролоти.

Мікролот - це унікальний сорт кави, вирощений на певній плантації, зі своєю історією. Перш за все мікролот цінується за свою винятковість і рідкість, за унікальність кліматичних, географічних умов вирощування та обмеженого (невеликого) кількості врожаю. По маркуванню можна відстежити точну адресу зростання кави, аж до регіону й маєтку, або плантації. Це як ексклюзивний костюм, зшитий кутюр'є в одиничному екземплярі, який більше не повториться.


Упаковка


Мікрообжсмаження кави здійснюється виключно під замовлення невеликими партіями, званими «Батч» на слензі обсмажчиків. В середньому Батч обсмажується по 6-8 кг, якщо обсмажування під фільтр - 4 кг, для оптових замовлень - 12 кг. Причому виявлена ​​закономірність, чим менше партія кави - тим яскравіше смак!

Зерно після обсмажування фасується в екологічну трьохслойну упаковку з крафт-паперу. Алюмінієвий прошарок із фольги захищає від попадання прямих променів світла, а поліетилен запобігає проникненню сторонніх ароматів і окисленню повітрям. Паперова упаковка - це модно та екологічно, а головне - практично, так як пакети оснащені дегазуючих клапаном і зіп-застібкою для правильного зберігання після відкриття упаковки.


Переваги свіжообсмаженої кави.


Хороший продукт повинен мати відповідний запах. Кава свіжого обсмаження володіє різноманіттям відтінків, розкішним смаком і ароматом, який починає розкриватися вже після третьої доби. Свіжа кава містить найбільшу кількість корисних речовин і антиоксидантів, що зникають з плином часу. Через 1,5 - 2 місяці після обсмажування кави перетворюється в стандартний і позбавлений індивідуальності, в запаху починають виявлятися не приємні відтінки, погіршується смак.

Кава в зернах Illusione - це престижний продукт, кожна партія - це шедевр, обсмажений з любов'ю і копіткістю. Все зерно проглядається до і після обсмажування, щоб запобігти потраплянню сторонніх предметів (гілля, каміння). Майстер контролює якість обсмажування, і кава ніколи не надійде на реалізацію, якщо вона не достатньо хороша - репутація понад усе!


Ви не зможете пити звичайну каву з тим же задоволенням, якщо хоч раз спробуєте свіжообсмажену каву!

Схожі статті

Корпоративні подарунки на Новий Рік

Корпоративні подарунки на Новий Рік

Наближається наймасштабніше і казкове свято - Новий рік! Цю подію відзначають всі, збираючись за великим столом, обмінюючись враженнями та загадуючи бажання на майбутній рік.

Великі компанії організовують корпоративи, на яких підбивають підсумки року і бажають успіхів у новому. І звичайно, всі дарують один одному подарунки. І не важливо великий чи малий бізнес, головне це приділити увагу всім своїм співробітникам. Адже вони плідно працювали та старалися весь рік.

Як же, здивувати та порадувати співробітників, відзначити їх заслуги та залишити тепле та незабутнє враження в одному подарунку?

Купуйте 2 пачки кави, отримайте в подарунок чай Basilur "Зелений острів"!

Купуйте 2 пачки кави, отримайте в подарунок чай Basilur "Зелений острів"!

Період дії акції до 30.04.2020 [АКЦІЮ ЗАВЕРШЕНО]

Ідеальна пропозиція від ТМ Basilur та ТМ Illusione!

Обирайте ідеальний кавовий набір та отримайте у подарунок чай!

Як зробити декальцинацію кавомашини?

Як зробити декальцинацію кавомашини?

Ставши щасливим володарем кавового обладнання, обов'язково ознайомтеся з інформацією про експлуатацію апарату. Декальцинація кавомашини вважається однією з основних процедур по догляду за кавовим апаратом. У цій статті ви дізнаєтеся коротку інструкцію з проведення очищення кавового обладнання від накипу.

Чай і кава - ранковий ковток енергії

Чай і кава - ранковий ковток енергії

Чай і кава — ранковий ковток енергії.

Давайте пофантазуємо на тему: Ваш улюблений ранок!

Ви відкриваєте очі, сонячні промені м'яко огортають Вас своєю ніжністю. Потягуючись із задоволенням відчуваєте приємний аромат свіжоприготованої кави або улюбленого чаю, залишки сну випаровуються після першого ковтка і Ви готові провести цей чудовий день з радістю і користю!

Правда, приємні спогади !? Давайте, поговоримо саме про чашечку улюбленого ранкового напою.

Способи приготування кави

Способи приготування кави

Скільки способів приготування кави Ви знаєте? І як Ви заварюєте каву вдома? У цій статті ми розповімо про деякі класичних і сучасних способах приготування кави.

Дегустація кави. Як стати кавовим експертом

Дегустація кави. Як стати кавовим експертом

Ви та людина, яка всюди замовляє каву? Напевно, ви вже приблизно розумієте який напій вам приготували. А як щодо того, щоб розібратися в дегустації еспресо? Адже на основі цього напою готують всі інші.

Як впливає країна зростання кави на її смак?

Як впливає країна зростання кави на її смак?

У світі існують тисячі сортів кави. Кожен з них відрізняється смаком, ароматом, насиченістю, розміром зерна, технологією вирощування та іншими характеристиками. Південна і Центральна Америка, Африка, Азія — основні країни, де вирощують кавові дерева. Але як же країна вирощування може вплинути на смак кави у вашій чашці?

ILLUSION - мистецтво насолоди!

ILLUSION - мистецтво насолоди!

ILLUSION - це сімейна компанія зі своєю історією, цінностями та великою любов'ю до власної справи. Наприкінці 90-х засновники бренду відкрили свою першу кав'ярню, і були одними з перших, хто заклав фундамент розвитку кавової культури в Україні. Як відчути цілу палітру смаків у чашці кави дізнавайтесь зі статті.

ТОП-7 чаїв для зміцнення імунітету

ТОП-7 чаїв для зміцнення імунітету

Хороший імунітет і визначає наше здоров'я. Ситуація із захворюваністю на на COVID-19 у світі й, зокрема, в нашій країні не проста. З усіх боків ми дізнаємося негативні новини, хворіють наші колеги, рідні, сусіди. Виникає питання, як уберегтися від хвороби? Так, потрібно дотримуватися всіх заходів безпеки, і так, потрібно проводити профілактику і зміцнювати імунітет.