БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА при замовленні від 900 грн
  • 0 800 304 622Безкоштовно по Україні
  • ПН-ПТ з 9:00 до 17:00

Чай і кава - ранковий ковток енергії



Що собою являє чашка кави: смак, аромат, бадьорість, час подумати, скласти план на день, просто помріяти. А що стосується користі? Користь від такого початку дня грандіозна. У каві містяться такі речовини, як алкалоїди, які надають смак, аромат і бадьорість. Кофеїн - один з них. Саме він відповідає за ту бадьорість і заряд енергії, яку Ви отримуєте. Другий - трігонеллін. Він відповідає за смак і аромат Вашого напою. Так ось, і смак, і заряд бадьорості залежить від якості вживаної кави (суміші) і правильності приготування. Кавові зерна сповна віддають всі корисні речовини під час приготування в кавомашині. Еспресо, приготований за допомогою такого апарату, буде не тільки корисний, але і дуже смачний. Кофеїн виділяє дофамін - фермент, який відповідає за почуття радості й задоволення. Так що, кава не тільки покращує Ваш стан, а й піднімає настрій.




Якщо Ви віддаєте перевагу починати свій ранок з чашечки чаю, поговоримо зараз саме про нього. Чай це напій, приготований з чайного листа. Залежно від ферментації, чай може бути чорний, зелений, оолонг і т.д. У чаї також міститься кофеїн, але на відміну від кави, його дія м'якше. У чаї досить багато антиоксидантів, таких як кахетін, вітамін С, Вони сприяють зниженню холестерину, поліпшення імунітету, поліпшенню шкіри, зниження алергії. Чай покращує кровопостачання, що в свою чергу сприяє поліпшенню працездатності та мислення в цілому.



Звичайно, у всьому потрібно знати міру. І кава, і чай приносять користь нашому організму, якщо вживати не більше 2-3 чашок і того, і іншого, вибирати тільки якісну продукцію і дотримуватися правильної рецептури заварювання.


Насолоджуйтесь кавою, чаєм і новим днем! Доброго ранку!

Схожі статті

Чайні традиції та церемонії. Як все починалось...

Чайні традиції та церемонії. Як все починалось...

Як же багато складено легенд про чай, але по цей час ніхто не знає які з них правдиві, а які ні. Люди відкрили чай близько п'яти тисяч років тому. Принаймні перші документи зі згадкою цього напою датуються саме цим часом. Але повернімося до легенд. Ми розповімо вам саму романтичну з усіх.

Кава Illusione. Історія бренду.

Кава Illusione. Історія бренду.

Щоб розкрити потенціал кавового зерна — потрібні знання, талант обсмажчика і якісне обладнання. Обсмаження кави не дарма називають твором мистецтва. Перш ніж налагодити виробництво, потрібно немало часу, сил і старань, величезних фінансових вкладень.

Ідейним натхненником проєкту і провідним обсмажчиком став Єгор Полянський, Чемпіон України з Кап-Тестінгу-2012. А також кваліфіковані фахівці - Ігор Ворник і Тетяна Жук, які навчалися мистецтву обсмажування в Інституті Кави в Іспанії (Instituto Español de Cafe). Це один з кращих освітніх центрів, сертифікований SCAE. На основі отриманих знань та навичок був обраний оптимально відповідний параметрам обсмаження ростер Ghibli R-15 від Сoffee Tech Еngineering (Ізраїль).

Скажи, який ти п'єш чай і я скажу, хто ти!

Скажи, який ти п'єш чай і я скажу, хто ти!

Наші переваги у виборі напоїв можуть дуже багато розповісти про нас і наш характер. У цій статті ми поговоримо про чай, точніше про те, що обраний сорт чаю говорить про Вашу особистість.